Lej Caféen til fest.

Mangler du et sted at holde din næste fest med op til 50 personer skulle du overveje at leje Felstedhallens café. Her får du et lyst og venligt lokale med stort anrette køkken og mulighed for at lave underholdning inde i hallen. Der er borde, stole og service til 50 peroner. Du bestemmer selv opstilling af borde, så skal der være plads til buffet eller DJ kan det nemt indrettes, du stiller blot borde og stole tilbage i start opstilling efter endt leje.

I lejen er slutrengøring af toiletter* og vask af gulv i caféen. Det vil sige du rydder selv op, fejer gulv og tørrer borde og stole af i café. Køkken gør du rent, vasker op og stiller alt på plads igen.

Du vil sammen med medarbejder få gennemgået lejeregler umiddelbart inden din fest, så der ikke er nogen tvivlspørgsmål eller misforståelser. Her vil du også kunne aftale åbne/lukke tider på døre samt få udleveret adgangsbrik eller kode til døre hvis dette er nødvendigt. I gennemgår rengøringen, så du er helt på det rene med hvor du finder de forskellige redskaber, klude og rengøringsmidler.

Prisen for at leje caféen med køkken til fester 2.000 kr, i prisen har du mulighed for at benytte hallen til aktiviteter i forbindelse med festen hvis den er ledig. Eneste krav er at der benyttes indendørssko eller strømpesokker og at der IKKE medbringes mad og drikke i hallen.
Du har caféen fra om morgenen på leje dagen og den skal afleveres rengjort senest næste dag kl 10.00.

Hold børnefødselsdag i hallen:
Eksempel : 3 timers børnefødselsdag med Café, køkken og hal = 800,- kr. (Kontakt halinspektøren)

* Slutrengøring af toiletter defineres som rengøring efter normal brug. Har festen være lidt vild og der har været “uheld” på toiletter eller andre steder i det lejede, skal dette selvfølgelig rengøres af lejer før aflevering.

Lukket for kommentarer.