Saturday Night

Musik-billet 150,- kr.

og spise-billet 150,- kr.

Begge dele kan købes ved at trykke her :

Trykknap

Madbestilling lukker 19-04-18 kl. 18.00

Spisning kl. 18.30 og musikken starter kl. 20.00

MENU :
Buffét fra Ulkebøl Forsamlingshus v/ Lars Langendorff

Hovedret :
Flødestuvede Kartofler  og  PommRissolé (krydrede ovnstegte kartofler)
Okse culotte og Svinemørbrad i Sauce
Grøn blandet salat og Bønnesalat

Dessert :
Islagkage

 

Felsted Saturday Night med temaet ” Irsk aften ” er et samarbejde mellem Felstedhallen og Ensted Folk- Rock- & Viseforening. Vi garanterer for god underholdning når Tom Donovan og bagefter Bregenborgband underholder med deres irske og skotske sange krydret med små vittigheder ind imellem.

Arrangementet er for personer over 18 år. Er man et selskab eller bare to som ønsker at sidde sammen, er det en god ide at benytte sig af muligheden for at reservere plads ved Kenn enten på mobil 21721321 eller via mail : felstedhallen@gmail.com.

Programmet for aftenen kommer til at se sådan ud. Tiderne er ca. tider undtaget start og slut tidspunkt.

Døren åbner kl. 18.00

Start spisning kl. 18.30. Til spisning kan man købe buffet sammen med musikbillet, man kan også vælge at medbringe mad selv, dog uden drikkevarer. Det er ikke tilladt at nyde medbragte drikkevarer i hallen.

Musikken starter med Tom Donovan kl. 20.00

Pause og omstilling ca. kl. 21.45 – kl. 22.15

BregenborgBAND går på scenen ca. kl. 22.15

Musikken slutter ca. kl. 00.30

Godnat og kom godt hjem kl. 01.00

Tom Donovan

Tom Donovan er en ægte irsk troubadour. Han er en mesterlig entertainer, der som få forener egne sange og traditionelle irske ballader med sine underholdende historier i et show fyldt med ægte irsk stemning og masser af humor. Tom Donovan bliver altid mødt med stor entusiasme og begejstring.

Hans kraftige stemme og dynamiske guitarspil kan hamle op med hvad som helst !

Tom har i de sidste 17 år boet i Danmark, og i 32 år har han været professionel musiker. Han startede ud i hjembyen, Dublin, og har siden optrådt over hele Europa med sit kæmpe repertoire af nye og traditionelle irske folkesange, der er udgivet på en lang række plader.

Tom Donovan er en særdeles populær entertainer, som med et utal af optrædener har fået et stort publikum i Danmark og Norge. Tom er ganske enkelt en af de travleste sangere på den danske koncertscene. Han er en velkommen gæst både i store koncerthuse, på festivaller, til byfester og på små spillesteder. I mange år har han spillet i omegnen af 150 koncerter om året, og det bliver bare ved. Publikum kan ikke få nok af Tom Donovan.

Bregenborg BAND

Ole Bregenborg turnerede gennem mange år som duo med Bent Kjærholt. Deres fælles forkærlighed for specielt den irske folkemusik førte dem bl.a. til “Den grønne ø”, hvor de spillede på pubber og med de lokale musikere.

I 1999 blev duoen udvidet med René Dahldorph, trommer, og Kim Lock-Lorenzen, bas, for i slutningen af 2000 at tage sin nuværende form som sekstet med Leif Hansen, violin og harmonika, samt Bjarne Friis, mandolin, fløjte, mundharpe, banjo og violin.

Kjærholt•Bregenborg BAND var navnet og der blev lagt stor musikalsk vægt på det irske, men dansk og svensk folke- og visetradition var også rigt repræsenteret; bl.a. havde Ole Bregenborg, med officiel tilladelse, oversat nogle af Björn Afzelius’ sidste sange.

I 2004 forlod Bent Kjærholt bandet. Pladsen som leadsanger blev overtaget af Boris Jensen og bandet skiftede navn til Bregenborg BAND. Boris jensen er i 2017 igen trådt ud af bandet, og Bent Kjærholt er tilbage som forsange… musikstilen er stadig den samme.Bregenborg BAND er et live-orkester, som har baggrundshistorier til sangene og går i dialog med publikum.

Igennem 17 år har BregenborgBAND turneret i det meste af Danmark. BregenborBAND har etableret sig på den danske folk-rock scene som et habilt og velspillende folk-band. Bandet har altid efterlevet mottoet ”folk in a different way”, og har med bl.a. 4 CD-udgivelser og utallige live-jobs vist, at såvel traditionel som nyere folk-rock kan gøres både folkelig og festlig så musikken tiltaler alle generationer. Den brede instrumentering og de velklingende arrangementer har fyldt mange forsamlingshuse og haller og tiltrukket publikum til festivaller og open air koncerter fra Tønder til Skagen og Hvide-Sande til København.

Tom Donovan

Tom Donovan

Tom Donovan

Tom Donovan

Bregenborg BAND

Bregenborg BAND

Bregenborg BAND

Bregenborg BAND

Lukket for kommentarer.